Wij zijn op zoek naar een CONTROLLER

< Terug naar nieuwsoverzicht
Geplaatst op: 10 juni 2016

Vacature: CONTROLLER

Ben jij een vakbekwame teamplayer, communicatief vaardig, analytisch en resultaatgericht en ben je in staat om zelfstandig de project en financiële administratie te onderhouden? Dan hebben wij een kans als controller voor je. 

Wat ga je doen?

Als controller ben je verantwoordelijk voor alle administratieve processen binnen onze organisatie en de vastlegging hiervan. Je zorgt onder andere voor de planning en control cyclus en je houdt je bezig met financiële rapportages, kostenverrekeningen, balansen, winst- en verliesrekeningen, jaarrekeningen, etc. Je ondersteunt de groepscontroller en de directie. Daarnaast denk je pro actief mee over de financiële positie en de resultaten van onze organisatie. Je houdt toezicht op de financiële afdeling binnen onze organisatie en geeft indien nodig ook leiding. Je bewaakt de cashflow. Je hebt een vrije rol waarbij je wordt uitgedaagd om de afdeling Finance verder te professionaliseren.

Wie ben je?

Om de functie succesvol in te kunnen vullen, heb je een financiële opleiding afgerond (HBO werk- en denkniveau). Een HBO-opleiding Bedrijfseconomie of Accountancy geniet hierbij wel de voorkeur. Je hebt kennis op het gebied van bedrijfsprocessen, projectorganisatie, projectadministratie, financiële administratie, kostenbeheersing en budgettering. Integriteit, loyaliteit en vertrouwen staan hoog bij je in het vaandel. Kennis van Afas Profit is een pré.

Wat bieden wij?

Werken in een jong enthousiast team, waar werkplezier voorop staat. Passende arbeidsvoorwaarden op basis van een fulltime dienstverband. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals deelname aan een collectief pensioenfonds. Zelfontwikkeling door het volgen van opleidingen en trainingen.

Solliciteren?

Past deze uitdaging bij je? Solliciteer dan op deze functie door je brief met CV te sturen naar info@brinkstaalbouw.nl, t.a.v. Robert Kwintenberg. Liever eerst nog meer informatie? Neem dan contact met ons op via 0342 – 401155.


Delen:

Neem contact met ons op

Contact


Van den Brink Staalbouw BV

De Landweer 1
3771 LN Barneveld (NL)

KvK nr: 55034675

 

Centrale ligging Plan uw route