Bedrijfshuisvesting

Brink Staalbouw, hallenbouwer van formaat 


Wie betaalt, die bepaalt. U als opdrachtgever staat centraal. Wij luisteren naar uw eisen en wensen en ontwerpen een product wat bij u past. Wij bouwen bedrijfshuisvestingen met een staalskelet voor diverse opdrachtgevers in een casco-oplevering of met bouwpartners turn-key. Wij staan bekend om onze lage prijzen, flexibiliteit en korte bouwtijden.

De bouwcomponenten en detailleringen stemmen we op elkaar af. We engineeren alles in een 3D BIM model. Onze mensen zijn vertrouwd met het ontwikkelen en bouwen van bedrijfshuisvestingen. Dat is hun passie. We houden van korte lijnen met een open communicatie. Onze werkwijze kenmerkt zich door een hoge snelheid van voorbereiding en uitvoering. Hier staat onze platte organisatie met gestroomlijnde processen garant voor. Processen waar het lean-bouwen, ketenintegratie en BIM samen komen. Daar profiteert u direct van mee! 

Hallenbouw zit ons in de genen. Door onze jarenlange ervaring, ons uiterst moderne machinepark en onze goed uitgeruste montageteams, staan we garant voor een eindproduct waar onze klanten trots op zijn. Dan zijn wij ook tevreden.

Bekijk hier de dronebeelden van de nieuwbouw van Niverplast in Nijverdal:

 

Bekijk onze projecten

Bedrijfshuisvesting projecten


Neem contact met ons op

Contact


Van den Brink Staalbouw Barneveld BV

(hoofdkantoor)

De Landweer 1
3771 LN Barneveld (NL)

KvK nr: 55034675

 

Van den Brink Staalbouw Nijverdal BV

Anders Celsiusstraat 17

7442 PB  NIJVERDAL (NL)

KvK nr: 70971099

 

Centrale ligging