Parkeergarages

Voor de bouw van parkeergarages is in 95% van alle gevallen de combinatie tussen beton en staal de meest economische keuze. En daar ligt nu juist de specialiteit van Brink Staalbouw. Met een grote staalproductiecapaciteit en eigen prefab betonmontage teams zijn we in staat om, veelal als toeleverancier van vaste bouwpartners, voor elk parkeerprobleem een passende oplossing aan te bieden.

Geen uitdaging te groot

Brink Staalbouw bouwt parkeergarages met staal en beton, modulair, demontabel en uitbreidbaar. De garages zijn zowel geschikt voor tijdelijk als ook permanent gebruik. Wij adviseren, berekenen, tekenen en bouwen. Geen uitdaging is te groot voor ons. Met onze no-nonsense aanpak, in combinatie met onze jarenlange ervaring op het gebied van parkeergarages, bent u verzekerd van een solide partij, waar u op kunt bouwen.

Benieuwd naar het ultieme parkeergarage-concept in staal en beton? Neem contact op met ons kantoor in Barneveld en laat u inspireren door één van onze medewerkers, telefoonnummer +31 (0)342-40 11 55.

Bekijk hier een impressie van een P+R Parkeergarage in Elst, waarvoor wij de staalconstructie hebben geleverd.

Zeg het maar

Cookies

Om uw de beste gebruikerservaring te bieden op onze website, maken wij gebruik van cookies.

Lees meer