Staalconcepten

Staalconcepten


Brink Staalbouw werkt met diverse bouwpartners in de keten samen om verbeteringen toe te passen in processen en projecten. Hierna volgt meer informatie over CradletoCradle en modulair bouwen.

Cradle to Cradle

Cradle to Cradle


Wij hebben ervaring met principes van Cradle to Cradle ontwerpen en bouwen. Met name met het aspect om demontabel te bouwen, Design for Disassembly, zijn we ver gevorderd.  Gebouwen zijn hierdoor multifunctioneel inzetbaar en geschikt voor tijdelijk gebruik. Bovendien is het staalskelet flexibel, demontabel en aanpasbaar. De restwaarde van gebouwen met het Cradle2Cradle concept is ook hoger dan die van traditionele gebouwen.

c2c

Op het Fokker Logistics Park op Schiphol-Oost, hebben wij de staalconstructie geleverd voor FOKKER 7. Hiermee hadden we samen met de bouwpartners een wereldprimeur.

Bekijk hier de praktijkvoorbeelden van de circulaire metaalketen. De visie van onder andere Xander van Hoof (Delta Development) en Robert Kwintenberg (Brink Staalbouw).

 

 

 

Modulair bouwen

Modulaire bouwsystemen


Brink Staalbouw heeft met diverse bouwpartners concepten ontwikkeld, geschikt voor woningbouw, kantoren en utiliteitsbouw. De optimaal geëngineerde staalcomponenten maken deel uit van een groter geheel van wanden en vloeren. Voordeel van de modulaire bouwsystemen is de standaardisatie, flexibiliteit en functionaliteit. Modulaire bouwsystemen zijn hierdoor prijstechnisch snel interessant voor ieder bouwproject.

Neem contact met ons op

Contact


Van den Brink Staalbouw Barneveld BV

(hoofdkantoor)

De Landweer 1
3771 LN Barneveld (NL)

KvK nr: 55034675

 

Van den Brink Staalbouw Nijverdal BV

Anders Celsiusstraat 17

7442 PB  NIJVERDAL (NL)

KvK nr: 70971099

 

Centrale ligging