BBL-BOL opleidingen en stageplekken!

< Terug naar nieuwsoverzicht
Geplaatst op: 13 November 2017

Leren en werken bij Van den Brink Staalbouw!

Wil je werken met je handen en toch een diploma halen?

Kom dan leren en werken bij Van den Brink Staalbouw. Wij zijn erkend leerbedrijf en hebben plek voor je in onze mooie productiehal als machinebediener, samensteller of aflasser. Ook kun je bij ons opgeleid worden als logistiek medewerker, kraanmachinist of servicemonteur!

Houd je meer van werken in de bouw? Wordt dan staalmonteur en ga mee op uitdagende staalprojecten door heel Nederland. Je werkt in teamverband aan de bouw van bijvoorbeeld grote distributiecentra of parkeergarages.

Je kunt bij ons leren en werken als je een BBL- of BOL-opleiding volgt. Onze leer-/werkplekken staan nu ook op www.stagemarkt.nl.

Een BBL-opleiding (Beroeps Begeleidende Leerweg) is een combinatie van leren en werken. Met BBL zit je één dag per week op school en werk je vier dagen per week bij een bedrijf of organisatie. De praktische ervaring doe je op in je werk. Daar wordt je intensief begeleid. De theorie en begeleiding krijg je op school.

Met een BOL-opleiding (Beroeps Opleidende Leerweg) zit je vijf dagen in de week op school. Je leert de theorie. De praktijkervaring doe je op met stages. Een mooie combinatie van leren en stagelopen.

Is dit iets voor jou? Mail dan je brief met CV naar info@brinkstaalbouw.nl

Voor meer informatie mag je bellen met Robert Kwintenberg, telefoonnummer 0342-401155.

Reageren kan via info@brinkstaalbouw.nl.


Delen:

Neem contact met ons op

Contact


Van den Brink Staalbouw Barneveld BV

(hoofdkantoor)

De Landweer 1
3771 LN Barneveld (NL)

KvK nr: 55034675

 

Van den Brink Staalbouw Nijverdal BV

Anders Celsiusstraat 17

7442 PB  NIJVERDAL (NL)

KvK nr: 70971099

 

Centrale ligging