Kom werken bij Van den Brink Staalbouw

22-01-2018

Van den Brink Staalbouw zoekt monteurs staalconstructie

Wil jij graag meters maken en met een team van monteurs en kraanmachinisten staal monteren op grotere, uitdagende projecten in Nederland? Ben jij een doorzetter? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Werkplezier, kwalititeit leveren en veilig werken vinden we erg belangrijk. Wij zorgen voor goed materieel en gereedschap. We spreken samen jouw werktijden af. Jij kunt jezelf verder ontwikkelen door het volgen van opleidingen en trainingen.

Wij hebben je écht wat te bieden!

De fantastische sfeer in ons team maakt dat je met plezier naar je werk kunt gaan. Je zult zien dat de tijd vliegt. En dat is niet alles; je krijgt een fulltime dienstverband, een goed salaris en je bouwt je pensioen op in de grootmetaal CAO. We hebben uitstekende arbeidsvoorwaarden. Reiskosten en overuren worden uitbetaald.

Staal monteren kan je leren!

Houd je van vrijheid en werken in de buitenlucht, maar heb je nog geen ervaring met het monteren van staal? Geen probleem, wij leren je het vak in de praktijk! 

Heb je er zin in?

Solliciteer door een korte mail t.a.v. Robert Kwintenberg te sturen. Appen mag ook (06 23 28 75 34). Wil je liever eerst nog wat meer informatie? Bel gerust, telefoonnummer 0342-401 155

Kijk voor al onze actuele vacatures op: http://www.brinkstaalbouw.dev1.on24.nl/werken-bij-brink/

Wij verzorgen zelf de werving en selectie van nieuwe medewerkers. Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Fotoalbum

Cookies

Om uw de beste gebruikerservaring te bieden op onze website, maken wij gebruik van cookies.

Lees meer