Opdracht voor DC Medtronic in Heerlen

< Terug naar nieuwsoverzicht
Geplaatst op: 20 December 2016

XL staalconstructie voor nieuwe opdracht Medtronic in Heerlen

Van den Brink Staalbouw heeft van VDR Bouwgroep opdracht gekregen voor het engineeren, leveren, produceren en monteren van de ca. 1.500.000 kg wegende staalconstructie voor Medtronic in Heerlen. Het moderne distributiecentrum wordt tegenover de bestaande faciliteit van Medtronic op het bedrijventerrein Trilandis in Heerlen gebouwd.

In het nieuwe distributiecentrum komt de opslag en distributie van Medtronic’s medische hulpmiddelen zoals implantaten, chirurgische producten en systemen voor patiëntmonitoring.

Poedercoaten

Net als alle andere door ons gebouwde distributiecentra wordt de XL staalconstructie voor Medtronic gepoedercoat uitgevoerd. Een gepoedercoate staalconstructie heeft naast esthetica, vele andere voordelen ten opzichte van een gespoten staalconstructie. De gecoate materialen zijn onmiddellijk geschikt voor montage of transport, daar er geen droog- of uithardingstijden zijn. Door de hardere coating zijn er nagenoeg geen montagebeschadigingen. De gecoate materialen hebben een lange levensduur, zijn kras- en slagvast, gemakkelijk te reinigen en uitstekend bestand tegen UV-straling. 


Delen:

Neem contact met ons op

Contact


Van den Brink Staalbouw Barneveld BV

(hoofdkantoor)

De Landweer 1
3771 LN Barneveld (NL)

KvK nr: 55034675

 

Van den Brink Staalbouw Nijverdal BV

Anders Celsiusstraat 17

7442 PB  NIJVERDAL (NL)

KvK nr: 70971099

 

Centrale ligging