Vacature Financieel Controller

01-03-2021 Vacature Financial Controller

Brink Staalbouw zoekt Financieel Controller

Wil jij alles in ons bedrijf regelen met betrekking tot de administratieve processen en financiën? Hou je er van om alles onder controle te hebben en te houden binnen een productiebedrijf?

Wij hebben een super vacature voor je: Financieel Controller.

Wat ga je doen?

Als gedreven duizendpoot ben je eindverantwoordelijk voor alles met betrekking tot de financiële zaken binnen ons bedrijf. Vanuit ons kantoor in Barneveld beheer je onder andere de bankzaken, debiteuren, crediteuren, pensioenen, contacten met de externe loonadministratie, etc.

Je maakt weekrapportages, prognoses en kwartaalcijfers. Je bent financieel sparringpartner voor onze medewerkers en directie, accountants en accountmanagers van de bank.

Wie ben je?

- Je bent betrouwbaar, accuraat en daadkrachtig

- Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting Bedrijfseconomie of vergelijkbaar

- Ervaring met Afas is een pre

Werken bij Brink

Bij ons werk je zowel zelfstandig als in teamverband. Je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen. Wij zijn enthousiast, collegiaal en we verstaan ons vak. Onze cultuur is informeel en we houden van aanpakken! Wij vinden werkplezier hebben, veilig werken en kwaliteit leveren belangrijk.

Solliciteren?

Spreekt bovenstaand je aan? Dan nodigen wij je uit om voor dv 2 april aanstaande te solliciteren op deze vacature.  Solliciteren kan via info@brinkstaalbouw.nl. t.a.v. personeelszaken.

Bellen mag natuurlijk ook!

Barneveld : 0342 401 155  /   Nijverdal : 0548 745 331


 

Fotoalbum

Cookies

Om uw de beste gebruikerservaring te bieden op onze website, maken wij gebruik van cookies.

Lees meer