Vacature staaltekenaar / BIM engineer

< Terug naar nieuwsoverzicht
Geplaatst op: 21 September 2017

Staaltekenaar / BIM engineer

Kom ons enthousiaste team versterken als staaltekenaar / BIM engineer!

Werken bij Van den Brink Staalbouw, betekent werken in een gedreven team waar werkplezier voorop staat. Wij zijn vaak vroegtijdig betrokken bij grote en afwisselende staalconstructieprojecten. Telkens weer is het onze uitdaging om proactief mee te denken en slimme oplossingen voor te stellen. We stellen ons altijd flexibel op. In ons enthousiasme nemen we onze klanten en leveranciers mee, zodat we samen prettig met elkaar werken en een duurzame relatie op bouwen. 

Spreekt jou dat aan?

Kom dan bij ons werken. We zijn dringend op zoek naar staaltekenaars / BIM engineers. Bij voorkeur met ervaring. Wij modelleren en tekenen met de nieuwste versie van Tekla. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband mee aan onze staalprojecten.

Wat bieden wij?

Passende arbeidsvoorwaarden op basis van een fulltime dienstverband. Ontwikkelingsmogelijkheden, trainingen en een reiskostenvergoeding. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals deelname aan een collectief pensioenfonds.

Solliciteren?

Solliciteer dan door je brief met CV te sturen naar info@brinkstaalbouw.nl, t.a.v. Robert Kwintenberg. Liever eerst nog meer informatie? Neem dan contact met ons op via 0342 – 401155.

Kijk voor al onze actuele vacatures op: http://brinkstaalbouw.nl/vacatures.html

Wij verzorgen zelf de werving en selectie van nieuwe medewerkers. Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

http://brinkstaalbouw.nl/vacatures.html

 


Delen:

Neem contact met ons op

Contact


Van den Brink Staalbouw Barneveld BV

(hoofdkantoor)

De Landweer 1
3771 LN Barneveld (NL)

KvK nr: 55034675

 

Van den Brink Staalbouw Nijverdal BV

Anders Celsiusstraat 17

7442 PB  NIJVERDAL (NL)

KvK nr: 70971099

 

Centrale ligging