Van den Brink Staalbouw en poedercoaten

< Terug naar nieuwsoverzicht
Geplaatst op: 14 November 2016

Waarom wij poedercoaten...

Het is geen geheim meer dat wij alle staalconstructies poedercoaten zonder meerprijs. Dat doen we bewust. Een gepoedercoate staalconstructie heeft een langere levensduur dan een gespoten staalconstructie. Klanten zijn vol lof over onze 2016 actie: “Poedercoaten zonder meerprijs! Prijs natlak = prijs poedercoaten”.

Wat is poedercoaten?

Poedercoaten is een milieuvriendelijk proces waarbij zonder oplossingsmiddelen een opgebrachte poederlaag in een oven wordt uitgehard. Na uitharding ontstaat een mooie, krasvaste en duurzame coating, geschikt voor vele toepassingen. Afhankelijk van de omstandigheden van het gebied waarin het materiaal wordt toegepast, wordt een één-, twee- of drielaags poedercoating aangebracht. Ook is het mogelijk om staal na het verzinken te voorzien van een poedercoating (duplex systeem). Wij poedercoaten bij Van Merksteijn Staalcoating in Raalte, de grootste staalcoater van Nederland. Meer informatie over onze gewaardeerde co-maker zie http://www.staalcoating.nl/

De voordelen van poedercoaten

Een gepoedercoate staalconstructie heeft naast esthetica, vele andere voordelen ten opzichte van een gespoten staalconstructie. De gecoate materialen zijn onmiddellijk geschikt voor montage of transport, daar er geen droog- of uithardingstijden zijn. Door de hardere coating zijn er nagenoeg geen montagebeschadigingen. De gecoate materialen hebben een lange levensduur, zijn kras- en slagvast, gemakkelijk te reinigen en uitstekend bestand tegen UV-straling.

5 jaar garantie op poedercoating

Poedercoating heeft een gunstige prijs-kwaliteitverhouding, zeker op de lange termijn. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van het poedercoatsysteem. Daarom geven wij als enige staalbouwer in Nederland standaard 5 jaar garantie op de coating voor binnentoepassing. 

Referenties

De staalconstructies voor onder andere Primark Roosendaal, Lidl Waddinxveen, Bakkersland Aalsmeer (foodsafe), Bakkerij Holland Vriezenveen (foodsafe), PostNL zijn gepoedercoat uitgevoerd.

Voor meer informatie, neem contact op met één van onze medewerkers, telefoonnummer 0342-401 155.

 

 

 

 


Delen:

Neem contact met ons op

Contact


Van den Brink Staalbouw Barneveld BV

(hoofdkantoor)

De Landweer 1
3771 LN Barneveld (NL)

KvK nr: 55034675

 

Van den Brink Staalbouw Nijverdal BV

Anders Celsiusstraat 17

7442 PB  NIJVERDAL (NL)

KvK nr: 70971099

 

Centrale ligging