Van den Brink Staalbouw komt met CIRCULAIRSTAAL

< Terug naar nieuwsoverzicht
Geplaatst op: 11 September 2017

Circulair denken en doen: CIRCULAIRSTAAL

CIRCULAIRSTAAL is ons nieuwste concept op het gebied van circulariteit. Wij zijn al geruime tijd actief op het gebied van circulaire staalconstructies. Met Bedrijfsgebouw Fokker 7 hebben we, samen met de overige betrokken bouwpartners, de  Nationale Duurzaamheidsprijs Staal 2016 gewonnen. Een bekroning van al de inspanningen op het gebied van circulariteit.

Wij hebben de ambitie om staalconstructies zo te ontwerpen dat ze volledig circulair zijn. We willen hiermee een actieve bijdrage leveren aan de circulaire toekomst van Nederland. In een circulaire economie blijft de waarde van producten behouden, of producten en grondstoffen worden hergebruikt om de vernietiging van grondstoffen te minimaliseren.

Onze medewerkers hebben workshops en trainingen gevolgd om circulair te denken en te werken. Met het doel om hergebruikte staalprofielen in te zetten, onderzoeken we of er alternatieve vormen van inkoop (gebruikte) materialen zijn. Onze bedrijfsvoering hierin is flexibel. We bieden een zo groot mogelijke meerwaarde. 

Kijk voor meer informatie op www.circulairstaal.nl


Delen:

Neem contact met ons op

Contact


Van den Brink Staalbouw Barneveld BV

(hoofdkantoor)

De Landweer 1
3771 LN Barneveld (NL)

KvK nr: 55034675

 

Van den Brink Staalbouw Nijverdal BV

Anders Celsiusstraat 17

7442 PB  NIJVERDAL (NL)

KvK nr: 70971099

 

Centrale ligging