Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging?

< Terug naar nieuwsoverzicht
Geplaatst op: 9 February 2017

Diverse vacatures

Houd je van aanpakken en ben je handig? Kom dan werken bij Van den Brink Staalbouw in Barneveld.

Wij zijn onder andere op zoek naar:

1.Servicemonteur

Een afwisselende en uitdagende baan waarbij je zowel zelfstandig als ook in teamverband werkt. Als je gedreven bent en je houdt van het onderhoud en reparaties aan onze kranen, opleggers, hoogwerkers, etc., dan is dit de kans voor je. Je werkt in een moderne servicewerkplaats. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Past dat bij je? Reageer dan snel!

2.Staalmonteur

Als staalmonteur werk je in een team van monteurs en kraanmachinisten samen om onze veelal grote staalconstructies te monteren. Deze vacature is echt iets voor jou als je verantwoordelijksheidsgevoel hebt, je veilig wilt werken, je een echte doorzetter bent en je van meters maken houdt. Kom ons mooie team versterken! 

Wat bieden wij?

Werken in een jong enthousiast team, waar werkplezier voorop staat. Passende arbeidsvoorwaarden op basis van een fulltime dienstverband. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals deelname aan een collectief pensioenfonds. Zelfontwikkeling door het volgen van opleidingen en trainingen.

Solliciteren?

Een vacature gevonden die bij je past? Solliciteer dan door je brief met CV te sturen naar info@brinkstaalbouw.nl, t.a.v. Robert Kwintenberg. Liever eerst nog meer informatie? Neem dan contact met ons op via 0342 – 401155.

Kijk voor al onze actuele vacatures op: http://brinkstaalbouw.nl/vacatures.html

Wij verzorgen zelf de werving en selectie van nieuwe medewerkers. Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

 


Delen:

Neem contact met ons op

Contact


Van den Brink Staalbouw Barneveld BV

(hoofdkantoor)

De Landweer 1
3771 LN Barneveld (NL)

KvK nr: 55034675

 

Van den Brink Staalbouw Nijverdal BV

Anders Celsiusstraat 17

7442 PB  NIJVERDAL (NL)

KvK nr: 70971099

 

Centrale ligging