Certificeringen

Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid

De bedrijfsprocessen van Brink Staalbouw zijn volgens de voorschriften van ISO ingericht. Kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid vormen de basis van onze bedrijfsvoering. Met onze certificaten tonen we aan dat we aan de eisen voldoen. In de NEN-EN 1090-2:2011 zijn de technische eisen en toleranties opgenomen. Onze lassers zijn gecertificeerd.

Kwaliteit

CE certificaat

We leveren staalconstructies met CE certificaat (FPC) in Executieklasse 2 en 3 (EXC 2 en EXC 3). Om een CE-markering te mogen aanbrengen beschikken we over een Fabrieks Productie Beheersing- of Factory Production Control (FPC) - certificaat op basis van NEN-EN 1090-1.

FPC volgens NEN-EN ISO 1090-1,EXC2 en EXC3 certificaat nummer 0620-CPR-86590

Veiligheid

Veiligheidscertificaat

VCA* 2017/6.0, certificaat nummer NCK.2021.465.VCA.H290

Het certifcaat bevestigt ons dat je het proces beheerst. Maar veiligheid gaat veel verder dan procesbeheersing. Veilig werken is de standaard. Net als met plezier naar je werk gaan en kwaliteit leveren. De basis van al onze handelingen. Veilig op je werk komen. Op het werk je gezonde verstand gebruiken en jezelf en je collega's niet in gevaar brengen. Aan het einde van de dag weer veilig thuis komen. Dat is waar wij voor staan. 

Duurzaamheid

FSC® certificering

Duurzaamheid garanderen we met onze FSC® certificering. Certificaat nummer SKH-COC-000491

Wij hebben in 2016 de Nationale Duurzaamheidsprijs Staal gewonnen. Met ons zusterbedrijf Circulairstaal® zijn we koploper op het gebied van duurzaamheid en circulariteit in de staalbouw. In 2022 hebben wij als initiatiefnemer van het Bouwakkoord Staal dit akkoord ondertekend. 

Zeg het maar

Cookies

Om uw de beste gebruikerservaring te bieden op onze website, maken wij gebruik van cookies.

Lees meer