Bedrijfshuisvesting

Brink Staalbouw staat bekend als hallenbouwer van formaat. Wie betaalt, die bepaalt. U als opdrachtgever staat centraal. Wij luisteren naar uw eisen en wensen en ontwerpen een product wat bij u past. Wij bouwen bedrijfshuisvestingen met een staalskelet voor diverse opdrachtgevers in een casco-oplevering of met bouwpartners turn-key. In al deze processen staan onze lage prijzen, flexibiliteit en korte bouwtijden centraal. Dat bent u namelijk van ons gewent!

Korte lijnen met een open communicatie

De bouwcomponenten en detailleringen stemmen we op elkaar af. We engineeren alles in een 3D BIM model. Onze mensen zijn vertrouwd met het ontwikkelen en bouwen van bedrijfshuisvestingen. Dat is hun passie, en daarmee onze passie. We houden van korte lijnen met een open communicatie waarbij onze werkwijze zich kenmerkt door een hoge snelheid van voorbereiding en uitvoering. Hier staat onze platte organisatie met gestroomlijnde processen garant voor. Processen waar het lean-bouwen, ketenintegratie en BIM samenkomen. Daar profiteert u direct van mee! 

Hallenbouw zit ons in de genen, dat stroomt ons door het bloed. Door onze jarenlange ervaring, ons uiterst moderne machinepark en onze goed uitgeruste montageteams, staan we garant voor een eindproduct waar onze klanten trots op zijn. Dan zijn wij ook tevreden.

Bekijk hier de dronebeelden van de nieuwbouw van Niverplast in Nijverdal:

 

Zeg het maar

Cookies

Om uw de beste gebruikerservaring te bieden op onze website, maken wij gebruik van cookies.

Lees meer