Logistiek

Brink Staalbouw, de staalbouwer van onder andere Primark, Lidl, Jumbo en Bol.com. Als staalbouwer voor logistieke centra, heeft Brink Staalbouw een sterke positie in de markt. Wij zijn één van de weinige staalbouwers in Nederland die de combinatie van staalconstructies en prefab betonmontage aanbiedt. Of het nu gaat om een cross-dock, een warehouse, of een opslaghal: het staal-beton concept van Brink Staalbouw bewijst telkens weer haar kracht.

 

Efficiënt met een uitstekende werkmentaliteit

Door een slim staalontwerp en de enorme productiecapaciteit, is Brink Staalbouw in staat om snel en efficiënt warehouses te bouwen voor diverse opdrachtgevers. Met de uitstekende werkmentaliteit van onze medewerkers uit het oosten van Nederland en ons up-to-date wagenpark, zijn we in staat om elke uitdaging, binnen de gestelde randvoorwaarden, succesvol af te ronden. En, afspraak = afspraak.

Benieuwd naar ons prijsniveau? Laat u verrassen door onze specialisten en neem contact op met een van onze verkopers, telefoonnummer +31 (0)342-40 11 55.

In 2022 hebben we GLP in Venray opgeleverd:

Wij hebben het duurzame distributiecentrum voor Lidl gebouwd in Waddinxveen en in Oosterhout (Gld):

DC Traveller 8 in Venlo:

In 2018/2019 hebben we de staalconstructie geleverd en gemonteerd voor het nieuwe gemachaniseerde distributiecentrum voor Jumbo in Nieuwegein:

 

Zeg het maar

Cookies

Om uw de beste gebruikerservaring te bieden op onze website, maken wij gebruik van cookies.

Lees meer