Grootschalige retail

Brink Staalbouw, sterk in volumeprojecten met staal. Bij veel huisvestingen in de detailhandel waar veel vierkante meters vloeroppervlakte wordt gevraagd, is Brink Staalbouw betrokken. We zijn trots op de enorme lijst van projecten in de grootschalige retail, waar wij de staalconstructie mochten leveren.

Wij bieden een totaaloplossing

Onze meerwaarde zit in de totaaloplossing die we aanbieden in het bouwen met staal. Wij werken met een eigen ontwerpteam in een 3D BIM model staalconstructies tot in het laatste detail uit. Onze ervaren projectleiders zijn uw vaste aanspreekpunt tijdens het bouwtraject. U profiteert mee van onze enorme productiecapaciteit, waardoor snelle doorlooptijden gegarandeerd zijn. Last but not least worden de staalconstructies op locatie gemonteerd door onze ervaren en VCA gecertificeerde montageteams, met behulp van ons eigen materieel, vakkundig en veilig gemonteerd. 

Offerte aanvragen? Neem contact op met ons kantoor in Barneveld en vraag naar een van onze verkopers, telefoonnummer +31 (0)342-40 11 55. 

Zeg het maar

Cookies

Om uw de beste gebruikerservaring te bieden op onze website, maken wij gebruik van cookies.

Lees meer