Over dit project

Jaar van realisatie 2020

Opdrachtgever Bouwbedrijf Van de Ven Veghel

Geleverde producten Staalconstructies

Het nieuwe distributiecentrum, dat eind 2022 opgeleverd zal worden, wordt grotendeels gemechaniseerd en daarmee een van de meest moderne distributiecentra van Nederland. Dit distributiecentrum zorgt voor een efficiëntere belevering van alle PLUS supermarkten. Bij het ontwerp van het pand spelen ook de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid een belangrijke rol.

Rowell Versleijen, directeur Logistiek bij PLUS: “Na jaren van intensieve voorbereiding zijn we nu gestart met de echte bouw. De komende tijd zal hier ons nieuwe, duurzame en centrale distributiecentrum gebouwd worden, wat ook voor extra werkgelegenheid in Oss gaat zorgen. Wij zullen iedereen in de gemeente Oss en omgeving dan ook zeker op de hoogte houden van de ontwikkelingen.”

Frank den Brok, wethouder economie gemeente Oss: “Het landelijk distributiecentrum van PLUS is een aanwinst voor Oss. Na een tijd van voorbereiding gaat nu de schop de grond in. Straks krijgen meer dan 270 PLUS supermarkten alle houdbare producten geleverd vanuit een hypermodern, gemechaniseerd distributiecentrum op Vorstengrafdonk. En PLUS wordt meteen een van de grotere werkgevers van Oss. Daar zijn we nu al trots op.”

Verloop van de bouw

Bouwbedrijf Van de Ven is inmiddels gestart met de eerste voorbereidende bouwwerkzaamheden. De afgelopen tijd stond in het teken van het monteren van de staalconstructie, dak- en gevel. Medio 2021 is het distributiecentrum dan zover klaar dat er gestart kan worden met de inrichting van de mechanisatie.

Voor meer informatie, zie ook: Distributiecentrum Oss (plus.nl)

Zeg het maar

Cookies

Om uw de beste gebruikerservaring te bieden op onze website, maken wij gebruik van cookies.

Lees meer