Beschikbare stageplekken

29-05-2018

Kom stagelopen bij BRINK Staalbouw!

Ben jij een ambitieuze MBO/HBO student met een studie in de richting van Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde, of Bouwkunde? Wil je je verder ontwikkelen bij een enthousiaste staalbouwer? Bij BRINK Staalbouw ben je een volwaardig lid van onze organisatie en lever je een belangrijke bijdrage in ons bedrijfsproces. Ben je pro-actief en klantgericht, dan is dit de kans voor je! Op dit moment hebben wij twee meeloopstages voor zowel Barneveld als ook Nijverdal beschikbaar op onze afdeling Calculatie / Verkoop en Bedrijfsbureau.

BIM Calculeren (afdeling Calculatie / Verkoop)

Met het BIM modelleren en coördineren van projecten zijn we al ver. Al jarenlang worden staalconstructies in een 3D omgeving uitgewerkt. Steeds vaker benutten we de vele voordelen van een 3D model in het voortraject van een project. We willen de volgende stap zetten in onze ambities door op een nog hoger niveau aanbiedingen te maken voor onze klanten. Samen met de collega's van onze afdeling Calculatie / Verkoop beoordeel je projecten, modelleer je ze met Tekla, maak je kostprijsbegrotingen, zet je werkplannen op en schrijf je offertes. Een uitdagende stage waarin je leert op het gebied van 3D construeren en modelleren. Verder krijg je inzicht in de kostenopbouw van een staalconstructie. 

Stage bedrijfsbureau (afdeling Bedrijfsbureau)

In deze meeloopstage bedrijfsbureau leer je alles op het gebied van werkvoorbereiding / projectleiding. Je loopt stage ter ondersteuning van onze projectleiders / werkvoorbereiders. Je maakt werkplannen voor productie en montage, je coördineert bestellingen, je helpt mee in faseringen van projecten, je houdt wijzigingen in projecten bij, etc. Kortom een uitdagende stage, waarin je veel kunt leren op het gebied van projectmanagement en interne bedrijfsprocessen.

Wij bieden

Wij bieden je veel werkplezier, een uitdaging, een leerzame tijd en kans op een vaste baan! Wij vergoeden een passende  stagevergoeding. Startdatum in overleg, duur stage ca 5/6 maanden.

Reageren

Iets gevonden, waar jij mee aan de slag wilt? Wij nodigen je uit om te reageren. Dat kan door een e-mail met een korte motivatie en CV te sturen naar info@brinkstaalbouw.nl t.a.v. Robert Kwintenberg. Heb je vragen, dan kun je ook altijd bellen, telefoonnummer 0342-401 155.

Fotoalbum

Cookies

Om uw de beste gebruikerservaring te bieden op onze website, maken wij gebruik van cookies.

Lees meer