Wereldprimeur met circulaire staalconstructie in Biocoat

14-09-2020 Davo Deventer

Circulaire huisvesting voor Uitgeverij Davo Deventer

 

Voor de nieuwbouw van Uitgeverij Davo in Deventer, monteren wij de eerste circulaire staalconstructie voorzien van Biocoat®,een absolute werelprimeur.

Samen met onze opdrachtgever Metron Vastgoed en bouwer Aan de Stegge Twello zijn we betrokken bij deze circulaire huisvesting op A1 Bedrijvenpark Deventer.

Voor Davo staan circulaire en milieubewuste toepassingen centraal. We hebben gekozen voor een volledig demontabele staalconstructie, zonder laswerk en met connectors om de staalprofielen onderling aan elkaar te verbinden.De staalconstructie is behandeld met onze innovatieve staalcoating Biocoat®, kleur ECO10 transparant mat.

We hebben tevens een terugkoopgarantie afgegeven voor de staalconstructie. Dit houdt in dat we het staal aan het einde van de levensduur weer terugkopen, mocht er ooit besloten worden het pand weer af te breken.

Het bedrijfspand van Davo bestaat uit 3924 m² bedrijfshal en 519 m² kantoorruimte, verdeeld over drie lagen.Het ontwerp is gemaakt door Aan de Stegge Twello in samenwerking met Metron Vastgoed en JVZ Ingenieurs.

De oplevering van de bedrijfshal staat gepland voor eind 2020.

Fotoalbum

Cookies

Om uw de beste gebruikerservaring te bieden op onze website, maken wij gebruik van cookies.

Lees meer