Vacatures

Kom werken in de staalbouw!


Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de staalbouw? Niet verder zoeken. Wij hebben altijd plek voor enthousiaste nieuwe medewerkers.

Voor onze nieuwe vestiging in Nijverdal (gereed medio 2018) hopen we in mei 2018 onze vacatures met je te delen.

Voor onze locatie in Barneveld zoeken wij:

- Service/-onderhoudsmonteurs

Het uitvoeren van onderhoud in onze moderne werkplaats en service op locatie aan onze kranen, hoogwerkers, opleggers, etc. Je hebt verstand van elektro en hydrauliek. Je krijgt veel vrijheid, je werkt zelfstandig en je bent gestructureerd. Elke dag weer nieuwe uitdagingen. Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

- Monteurs staalconstructies

Het in teamverband monteren van staalconstructies en prefab betonelementen. Je werkt mee aan grote en uitdagende staalprojecten. Hoogtevrees ken je niet. Je werkt veilig met uitstekend eigen materieel.

- Leerling constructiewerkers

Je wordt opgeleid tot (allround) productiemedewerker. Je leert werken met onze machines voor togen, boren, zagen, ponsen, knippen en snijden. We leren je hoe je tekeningen moet lezen en hoe je staalprofielen samenstelt. Ook het MIG-MAG aflassen van kolommen en liggers behoort tot je werkzaamheden. Uitdagend en afwisselend in type constructies. Deze vacature is ook geschuikt voor BOL- en BBL opleidingen.

- Constructeurs

Op basis van de ontwerpstukken van de architect ontwerp je een economische draagconstructie. Onze focus ligt bij het staal, maar enige kennis van betonconstructies is zeker een pluspunt. Het uitwerken van staaloptimalisaties en het maken en controleren van detailberekeningen behoort ook tot je takenpakket.

- BIM modelleurs / staaltekenaars

Het modelleren en uitwerken van staalconstructies. Je bent de spil in ons staalproces. Je zorgt voor een optimale technische en organisatorische voorbereiding van de projecten. Je werkt samen met onze opdrachtgevers en leveranciers, constructeurs en collega's. We werken met de nieuwste versie van Tekla. Ervaring hierin is gewenst, maar is geen pré. Deze vacature is ook geschikt voor starters. Het vak leren we je wel in de praktijk!

 

Over de inhoud van de functie en het opleidingsniveau vertellen we je graag meer in een persoonlijk gesprek.

Bij ons werk je zowel zelfstandig als in teamverband. Je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen. Wij zijn enthousiast, collegiaal en we verstaan ons vak. Onze cultuur is informeel, we houden van aanpakken. Past dat ook bij jou? Reageer dan snel via info@brinkstaalbouw.nl of bel Robert Kwintenberg, telefoonnummer 0342-40 11 55.

Wij verzorgen zelf de werving en selectie van nieuwe medewerkers. Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Stageplekken

Kom stagelopen in de staalbouw!


Op zoek naar een stageplek bij een dynamisch staalconstructiebedrijf!?
Die plek hebben wij voor jou.

Op onze afdelingen calculatie/verkoop, engineering, productie en montage hebben wij leuke en vooral leerzame stageplekken beschikbaar.
Volg jij een (V)MBO of HBO opleiding en heb je affiniteit met de staalbouw, dan zijn wij opzoek naar jou.

Voor 2018 hebben we de volgende stageplekken beschikbaar: http://brinkstaalbouw.nl/staalbouwnieuws/stageplekken.html

Mail je brief met CV naar info@brinkstaalbouw.nl

Voor meer informatie mag je ons ook bellen op 0342-401155. Vragen naar Robert Kwintenberg.

Pak die kans!

BBL- en BOL opleidingen

Leren en werken bij Van den Brink Staalbouw!


Wil je werken met je handen en toch een diploma halen?

Kom dan leren en werken bij Van den Brink Staalbouw. Wij zijn erkend leerbedrijf en hebben plek voor je in onze mooie productiehal als machinebediener, samensteller of aflasser. Ook kun je bij ons opgeleid worden als logistiek medewerker, kraanmachinist of servicemonteur!

Houd je meer van werken in de bouw? Wordt dan staalmonteur en ga mee op uitdagende staalprojecten door heel Nederland. Je werkt in teamverband aan de bouw van bijvoorbeeld grote distributiecentra of parkeergarages.

Je kunt bij ons leren en werken als je een BBL- of BOL-opleiding volgt. Onze leer-/werkplekken staan nu ook op www.stagemarkt.nl.

Een BBL-opleiding (Beroeps Begeleidende Leerweg) is een combinatie van leren en werken. Met BBL zit je één dag per week op school en werk je vier dagen per week bij een bedrijf of organisatie. De praktische ervaring doe je op in je werk. Daar wordt je intensief begeleid. De theorie en begeleiding krijg je op school.

Met een BOL-opleiding (Beroeps Opleidende Leerweg) zit je vijf dagen in de week op school. Je leert de theorie. De praktijkervaring doe je op met stages. Een mooie combinatie van leren en stagelopen.

Is dit iets voor jou? Mail dan je brief met CV naar info@brinkstaalbouw.nl

Voor meer informatie mag je bellen met Robert Kwintenberg, telefoonnummer 0342-401155.

 

Neem contact met ons op

Contact


Van den Brink Staalbouw BV

De Landweer 1
3771 LN Barneveld (NL)

KvK nr: 55034675

 

Centrale ligging Plan uw route