Vacatures

Kom werken bij Brink Staalbouw!


Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de staalbouw? Lijkt het je geweldig om mee te werken aan uitdagende staalprojecten met enthousiaste collega's?

Dat kan bij ons! Wij hebben de volgende vacatures voor je:

- Kraanmachinisten

Wij zoeken ervaren kraanmachinisten op één van onze mobiele telescoopkranen. Met een vast team collega's bouw je mee aan uiteenlopende, veelal grote, staalconstructieprojecten. Je bent in het bezit van de benodigde diploma's. Op de bouwplaats ben je één met je machine en zorg je voor een veilige montage van de staalconstructies en vloeren. We werken met vaste werktijden. 

- Service -/onderhoudsmonteurs

Wij zoeken gedreven monteurs voor onderhoud en reparaties aan onze kranen, hoogwerkers en opleggers. Je bent technisch en hebt bij voorkeur passie voor hydrauliek. In deze mooie afwisselende baan ben jij verantwoordelijk voor het in topconditie blijven van ons materieel. Wil jij aan de slag in onze nieuwe, moderne werkplaats in Barneveld?

- BIM modelleurs / staaltekenaars

Het modelleren en uitwerken van staalconstructies. Je bent de spil in ons staalproces. Je zorgt voor een optimale technische en organisatorische voorbereiding van de projecten. Je werkt samen met onze opdrachtgevers, leveranciers, constructeurs en collega's. We werken met de nieuwste versie van Tekla. Ervaring hierin is gewenst, maar is geen pré. Deze vacature is ook geschikt voor starters. Het vak leren we je wel in de praktijk!

- Constructeurs

Constructeur zijn, maar dan anders. Je ontwerpt, coördineert en adviseert. Je bent direct gekoppeld aan de engineering, productie en montage. Een unieke uitdaging voor constructeurs die betrokken willen blijven gedurend het hele project. Voor al onze afdelingen ben je de vraagbaak als het gaat om constructieve uitgangspunten. Op basis van de ontwerpstukken van de architect ontwerp je een economische draagconstructie. Onze focus ligt bij het staal, maar enige kennis van betonconstructies is zeker een pluspunt. Het uitwerken van staaloptimalisaties en het maken en controleren van detailberekeningen behoort ook tot je takenpakket.

- Machinebedieners

Als CNC machinebediener ben jij de operator achter één van onze geavanceerde staalbewerkingsmachines. Denk hierbij aan een boor-/zaagstraat, pons-/knipstraat of plasmasnijder. Je werkt je order af volgens planning, aan de hand van NC lijsten. De machines worden met een Windows-besturing aangestuurd. Nadat jij je werk hebt gedaan, worden de producten door onze samenstellers en aflassers verder bewerkt.

- Samenstellers en aflassers

Als samensteller (of hechter) stel je kolommen, liggers, vakwerkspanten, etc. samen aan de hand van gedetailleerde werkplaatstekeningen. Je werkt zelfstandig als ook in teamverband. Na het samenstellen van de onderdelen wordt de constructie door onze aflassers MIG-MAG afgelast en eventueel nabewerkt. Onze productiehal is onder andere voorzien van flexibele werkplekken, nieuwe machines, veel natuurlijk daglicht, LED verlichting en lasdampafzuiging.

- Leerling constructiewerkers

Je wordt opgeleid tot (allround) productiemedewerker. Je leert werken met onze machines voor togen, boren, zagen, ponsen, knippen en snijden. We leren je hoe je tekeningen moet lezen en hoe je staalprofielen samenstelt. Ook het MIG-MAG aflassen van kolommen en liggers behoort tot je werkzaamheden. Uitdagend en afwisselend in type constructies. Deze vacature is ook geschikt voor BOL- en BBL opleidingen.

 - Monteurs staalconstructie

Het in teamverband monteren van staalconstructies en prefab betonelementen. Je werkt mee aan grote en uitdagende staalprojecten. Hoogtevrees ken je niet. Je werkt veilig met uitstekend eigen materieel.

 - Vakantiekrachten / zaterdagwerkers / oproepkrachten

Op zoek naar een leuke bijbaan in de techniek? Wil je geld bijverdienen, naast je opleiding op school? Bij Brink Staalbouw hebben we wel plek voor je! Je werkt samen met andere oproepkrachten in Barneveld of Nijverdal.

Reageren?

Bij ons werk je zowel zelfstandig als in teamverband. Je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen. Wij zijn enthousiast, collegiaal en we verstaan ons vak. Onze cultuur is informeel, we houden van aanpakken. Wij vinden werkplezier hebben, veilig werken en kwaliteit leveren belangrijk. Over de inhoud van de functies en het opleidingsniveau vertellen we je graag meer in een persoonlijk gesprek.

Een vacature gevonden die bij je past? Solliciteer dan via info@brinkstaalbouw.nl. t.a.v. personeelszaken. Bellen of appen mag ook: Henk Voortman, 06-24 73 36 92 of Robert Kwintenberg, 06-23 28 75 34.

Wij verzorgen zelf de werving en selectie van nieuwe medewerkers. Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

Stageplekken

Kom stagelopen in de staalbouw!


Op zoek naar een stageplek bij een dynamisch staalconstructiebedrijf!?
Die plek hebben wij voor jou.

Op onze afdelingen calculatie/verkoop, engineering, productie en montage hebben wij leuke en vooral leerzame stageplekken beschikbaar.
Volg jij een technische opleiding en heb je affiniteit met de staalbouw, dan zijn wij opzoek naar jou.

Voor 2018 hebben we voor MBO'ers of HBO'ers de volgende stageplekken beschikbaar: https://brinkstaalbouw.nl/staalbouwnieuws/beschikbare-stageplekken.html

Mail je brief met CV naar info@brinkstaalbouw.nl

Voor meer informatie mag je ons ook bellen op 0342-401155. Vragen naar Robert Kwintenberg.

Pak die kans!

BBL- en BOL opleidingen

Leren en werken bij Van den Brink Staalbouw!


Wil je werken met je handen en toch een diploma halen?

Kom dan leren en werken bij Van den Brink Staalbouw. Wij zijn erkend leerbedrijf en hebben plek voor je in onze mooie productiehal als machinebediener, samensteller of aflasser. Ook kun je bij ons opgeleid worden als logistiek medewerker, kraanmachinist of servicemonteur!

Houd je meer van werken in de bouw? Wordt dan staalmonteur en ga mee op uitdagende staalprojecten door heel Nederland. Je werkt in teamverband aan de bouw van bijvoorbeeld grote distributiecentra of parkeergarages.

Je kunt bij ons leren en werken als je een BBL- of BOL-opleiding volgt. Onze leer-/werkplekken staan nu ook op www.stagemarkt.nl.

Een BBL-opleiding (Beroeps Begeleidende Leerweg) is een combinatie van leren en werken. Met BBL zit je één of twee dag(en) per week op school en werk je drie of vier dagen per week bij een bedrijf of organisatie. De praktische ervaring doe je op in je werk. Daar wordt je intensief begeleid. De theorie en begeleiding krijg je op school.

Een mooie kans voor je is om je aan te melden als talent bij de Barneveldse Techniek Opleiding (BTO). Meer info hierover, zie www.btobarneveld.nl. Bij BTO ontvang je direct een salaris, leer je het vak en heb je baanzekerheid.

Met een BOL-opleiding (Beroeps Opleidende Leerweg) zit je vijf dagen in de week op school. Je leert de theorie. De praktijkervaring doe je op met stages. Een mooie combinatie van leren en stagelopen.

Is dit iets voor jou? Mail dan je brief met CV naar info@brinkstaalbouw.nl

Voor meer informatie mag je bellen met Robert Kwintenberg, telefoonnummer 0342-401155.

 

Neem contact met ons op

Contact


Van den Brink Staalbouw Barneveld BV

(hoofdkantoor)

De Landweer 1
3771 LN Barneveld (NL)

KvK nr: 55034675

 

Van den Brink Staalbouw Nijverdal BV

Anders Celsiusstraat 17

7442 PB  NIJVERDAL (NL)

KvK nr: 70971099

 

Centrale ligging